CV – Henrik Kepler

Oversigt af seneste stillinger

Nuværende: OnlineChef Fullrate A/S
Start: Marts 2017

Fullrate er et selvstændigt brand i TDC koncernen, vi er en Full service provider, med bredbånd (Dsl og Coax) TV, Mobil og mobilt bredbånd – samt erhvervs forretning.

Jeg er ansvarlig for online kanalen hvor fokusområder som kunderejse og kundens oplevelse, data drevet initiativer, SEO, konverteringsoptimering, test og kampagne eksekvering – er omdrejningspunktet i en agil hverdag.

Online kanalens produkter består af:
Fullrate.dk(privat & erhverv) – MitFullrate – Webshop – Content univers.

Online kanalen fungerer som direkte salg, leadgenering og opsamlings sted for permissions.

Teknisk har vi en fuld responsiv platform, bygget op omkring eget udviklet CMS der giver os fuld kontrol og mulighed for hurtige justeringer. 

På mit team har jeg 6 dedikeret og meget professionelle medarbejdere, der hver dag yder sit optimale. Det er en fornøjelse at coache, udvikle og sætte nye mål sammen med dem.


Tidligere: Ecommerce & Webshop ansvarlig, Fullrate A/S
Start: Nov 2015 – Marts 2017

Ansat til at drive og optimere en en nystartet strategisk gren i Fullrate, hvor målet er at etablere en velfungerende webshop med bredt udvalg af produkter.

I min tid som product owner for webshoppen gennemgik den 2 iterationer af udviklingsniveauer og er idag et fast etableret element i Fullrates produkt portefølje. 

Udover at eskalere antallet af produkter i webshoppen fra 12, til over 50 produkter fordelt på flere forskellige kategorier, etablerede jeg også den første udgave af Fullrates content platform, hvor artikler, guides og video blev en fast bestandel af kommunikationen.

I dag er content udviklet til at være et strategisk redskab i hele Fullrate kommunikation.


Tidligere: Ecommerce ansvarlig – Nordicsport A/S
Start: Feb 2014 – Okt 2015

Nordic sport blev startet i 2006 og er i dag Danmarks største og eneste special butik indenfor langrend og rulleski. Det er kombineret med en stærk sommer sæson, hvor vi har Danmarks største detail butik med mere end 70 modeller rulleskøjter, samt et stærkt sortiment af løbehjul – trick, almindelig, transport og til voksne.

De seneste år har efterspørgselen på rulleskøjter været stærkt stigende, og Nordic-sport er med et professionelt medarbejderteam, god beliggenhed samt et velfungerende værksted blevet en førende aktør på det danske rulleskøjte marked.

Vi brænder for det vi arbejder med, vi anbefaler og sælger ikke noget vi ikke selv kan stå inde for, Nordic sport er ikke altid billigst, men lægger stor vægt på kvalitet, service og rådgivning, hvilke betyder at vi ofte bruger lang tid på at sikre det rette produkt til den enkelte kunde.
Nordic sport har fysisk butik på Østerfælled Torv 41, 2100 på København Ø, her kan du se og prøve alle vore produkter, samt finde det udstyr der passer til dit behov, du kan også hente varer der er købt på websiden.

Ansvarsområder:
– SEO
– Adwords
– Magento Webshop
– Intern projektledelse
– Marketing og DTP
– Indkøb